The Asian Centre of French Culinary Excellence
아시아의 대표적인 프랑스 전문 조리인재 양성
Educational Objectives (교육목표)
Modern culinary and gastronomic cooking techniques (현대 조리 기술 습득)
Empowering students with artistic talent and creativity (예술적이며 창조적 미식 역량 개발)
Freedom to create your very own professional identity (학생 자신만의 전문성 창조 및 확보 역량 개발)
Opportunities to become global culinary and food service entrepreneur (세계적인 외식조리사와 외식사업자가 될 수 있는 역량 개발 및 기회 제공)
Highlights (특기사항)
우송대학교 졸업장, 프랑스 리옹 Institut Lyfe (Ex-Institut Paul Bocuse) 조리대학 졸업장 동시 취득. - 또는, 스페인 CETT, 이태리 Fiorence 등의 대학에서 6개월-1년 해외연수 가능 ※ 2023. 05. 01부로 “Institut Paul Bocuse”에서 Institut Lyfe로 변경됨에 따라 학과명칭이 변경됨
2 internships (global and/or domestic) (2번의 인턴십)
Newly designed state-of-the-art facilities (최첨단 외식조리 시설)
Same curriculum and standards as Institut Lyfe in France (프랑스의 Institut Lyfe 와 동일한 교육과정 및 교육표준 적용)
Be a part of global Institut Lyfe alumni network (Institut Lyfe 조리대학의 세계적인 동창 네트워크의 일원으로 활동)