전체 메뉴 전공소개 학부소개 전공소개 교수소개 동아리소개 시설소개 오시는 길 교육과정 교육과정소개 특별 과정 프로그램 입학안내 Requirements 자주묻는질문 입학Q&A 입시준비 TIP 국제교류 산학협력현황 Lyfe Worldwide Appliance 해외인턴십/취업 해외인턴십/취업 Photo Gallery News & Events Photo Gallery 커뮤니티 공지사항
전공소개 학부소개 전공소개 교수소개 동아리소개 시설소개 오시는 길 전공소개학부개요전공소개 폴보퀴즈조리전공 (IPB) Vision The Asian Centre for Contemporary French Cuisine and Western Culinary Excellence 아시아 대표적인 프랑스 및 양식 전문 조리인재 양성 Educational Objectives (교육목표) Modern culinary and gastronomic cooking techniques(현대 조리 기술 습득) Empowering students with artistic talent and creativity(예술적이며 창조적 미식 역량 개발) Freedom to create your very own professional identity(학생 자신만의 전문성 창조 및 확보 역량 개발) Opportunities to become global culinary and food service entrepreneur(세계적인 외식조리사와 외식사업자가 될 수 있는 역량 개발 및 기회 제공) Highlights (특기사항) 2 internships (global and/or domestic) (2번의 인턴십) Newly designed state-of-the-art facilities (최첨단 외식조리 시설) Same curriculum and standards as Institut Paul Bocuse in France(프랑스의 폴포퀴즈와 동일한 교육과정 및 교육표준 적용) Welcome to attend graduation in France if desired (travel and lodging expense on own)(학생이 원할 경우, 프랑스 폴보퀴즈 현지에서 졸업식 가능) Be a part of global IPB alumni network (폴보퀴즈의 세계적인 동창 네트워크의 일원으로 활동) Potential Career Paths (진로분야) Executive Chef/Pastry Chef (Restaurants, Hotels, Resorts, Casino, Cruise Lines, etc.)(수석요리사/파티시에(레스토랑, 호텔, 리조트, 카지노, 크루즈 등)) Culinary Entrepreneur(외식조리 사업) Education and Training Consultant(교육 컨설턴트) Culinary Production Consultant(외식사업 컨설턴트) Catering Equipment Sales Manager or Sales Representative(케이터링 서비스 사업 대표 또는 관리자) Culinary Purchasing Manager(외식사업 구매 관리자)